Activiteiten

Port Grimaud is door zijn ligging aan de Golf van St. Tropez een uitstekend beginpunt voor ontdekkingstochten langs de Côte d’Azur.

La Corniche d’Or

De Côte d’Azur heeft immers veel te bieden: grote, mediterrane steden zoals Cannes en Nice, met veel kunst en cultuur. U kunt ze bezoeken door de kortste weg via de autoroute te nemen, maar als u via de Corniche d’Or rijdt, hebt u werkelijk een schitterende tocht!

Monaco

Monaco blijft natuurlijk een plek die je ooit gezien moet hebben, al is het maar vanwege zijn originaliteit als zelfstandig staatje

De kleinere badplaatsen Ste. Maxime, St. Raphaël, le Lavandou of Cavailaire zijn ook een bezoekje waard.
Net als uiteraard St. Tropez: eigenlijk niet meer dan een klein dorp, maar in de zomermaanden een waar spektakeldorp dankzij de enorme jachten in de kleine haven en de vele winkeltjes, restaurantjes en…… mensen.

Gorges du Verdon

In het achterland vindt u de rust helemaal terug tijdens tochtjes door het Maures gebergte, rijdend door de heuvels met hun zo kenmerkende geur van de garrigue, de kurkeiken en parasoldennen, en typisch Provençaalse dorpjes als Ramatuelle, Gassin en Collobrières.
Ook moet u eigenlijk een trip naar de Gorges du Verdon maken: het is een lange dag, maar de Grand Canyon van Zuid-Frankrijk is het zeker waard.

Korte en langere excursies kunt u met de eigen auto maken. Maar u kunt zich ook door ons laten rijden: minder vermoeiend, meer genieten en …na al die jaren kennen we natuurlijk wel de mooiste plekjes.

Een rit met de Cabrio door het achterland en een rondje door St. Tropez is ook een hele bijzondere belevenis!

 

 

En …..Port Grimaud en St. Tropez vanaf het water beleven!
Als onze kapitein aanwezig is, vaart hij u met onze rubber Zodiac-boot (voorzien van  een aangepaste, zachte zitting) door de kanalen van Port Grimaud. Als de zee het toelaat, gaat de tocht langs de buitenhuizen bij St. Tropez van magnaten en wereldberoemde filmsterren en popidolen.

 

Zwemmen in de Middellandse Zee?
Dankzij een aangepaste zeestoel, zwemvesten en de helpende hand van onze medewerkers, kunt u ronddobberen in het heerlijke zeewater.