Covid-19

11 mei 2021

De camping is sinds 3 mei geopend mét beperkingen.
Een aantal horeca-gelegenheden zijn geopend in de afhaal- en bezorgmodes (Pic-Nic, Les Pieds dans l’Eau en de Canopy).
Er is één supermarkt geopend en ook de krantenwinkel heeft zijn deuren mogen ontsluiten.
Het zwembad is nog niet geopend.
De Franse overheid heeft gefaseerde versoepelingen aangekondigd, zoals bijvoorbeeld de terrassen van restaurants en bars die vanaf 19 mei voor 50% geopend mogen worden. Ook musea en culturele activiteiten krijgen – eindelijk – wat meer bewegingsvrijheid.
Het is bedoeling dat vanaf 30 juni een groot deel van de restricties worden opgeheven.

De Franse grenzen gaan op 9 juni open voor buitenlandse vakantiegangers; het wachten is nu op het Nederlandse- en Belgische reisadvies.

Wij gaan ervan uit dat wij half juni onze klanten uit Nederland en Belgiê daadwerkelijk gaan verwelkomen in Port Grimaud!
 


 

21 juni 2020  

                                                C’est parti……

De camping is open, het is prachtig weer en iedereen doet zijn best om het verblijf van de vakantiegangers zo aangenaam mogelijk te maken.
Op dit moment is het nog vrij rustig, maar sinds dat de grenzen open zijn zien we de auto’s met buitenlandse nummerborden ook weer verschijnen!
Het zwembad is dit weekend open gegaan en verder zullen de georganiseerde activiteiten vooral buiten plaatsvinden.
De restaurants zijn open (tafels wat verder elkaar, maskers door de medewerkers, 1 meter politiek) en er zullen ook muziekavonden worden georganiseerd.
Naar ons idee heeft Les Prairies de la Mer de dingen goed geregeld en onder controle.
In de caravans van de Hulpdienst zal handgel aanwezig zijn, het aangepaste sanitair zal vaker worden schoonmaakt

Kortom, er kan weer vakantie gevierd worden!

[gdgallery_gallery id_gallery=”22″]

 

 

17 april 2020  

Wat een seizoen, wat een zomer zal het gaan worden?

Het allerbelangrijkste op dit moment is dat we met zijn allen gezond en wel uit deze wedstrijd komen; dat wensen wij een ieder van harte toe! We willen maar wat graag naar de toekomst kijken, zonnige plannen maken en weten waar we aan toe zijn! Helaas is dat nu niet zo makkelijk….

Wat we wel weten?

Dat Les Prairies afgelopen zaterdag 4 april open had moeten gaan; dat dit half maart is uitgesteld naar 30 april en sinds gisteren is de openingsdatum verplaatst naar 29 mei.

De Hulpdienst moet op de been blijven, dat is onze basisgedachte en we zullen de draad direct op te pakken zodra dit mogelijk is.

De klanten die geboekt hebben zijn inmiddels geïnformeerd over het standpunt en de werkwijze van de Hulpdienst.
Wij zullen – conform de Franse en Nederlandse richtlijnen in de toerisme branche – werken met vouchers welke gedurende 18 maanden geldig zullen zijn.

Dit zijn algemene richtlijnen, welke aangepast zullen en kunnen worden indien dit aan de orde mocht zijn. Mocht er nieuwe informatie voorhanden zijn, dan brengen we jullie daar uiteraard van op de hoogte.
Het spreekt voor zich dat we bereikbaar voor al uw vragen of opmerkingen per mail (info@hd-cote-d-azur.com) of telefonisch 023-5322529 of +33 494816150