Reviews

Een greep uit de reacties die mensen over de camping en hulpdienst schreven.

Wat een heerlijke week hebben we gehad! De caravan was helemaal prima, alles wat we nodig hadden was aanwezig, inclusief een ruim en goed toegankelijk terras. De camping is echt heel mooi en alles goed toegankelijk. Het was ook fijn om een gedeelte van de zorg uit handen te kunnen geven en wat een luxe om dagelijks zelf de tijd te kunnen bepalen. Hans, Karin, Roos en de rest van het team: dank je wel, we hebben genoten en komen zeker terug.
Frans, Mariska en Naomi — september 2019

We hebben weer drie weken bijzonder genoten op camping (resort) Prairies de la mer. Heel nieuwsgierig waren wij naar de veranderingen van het verplaatsen van de caravans. Het is bijzonder mooi geworden. De plaatsen zijn groter en bij elke caravan is een mooie grote veranda geplaatst. Enige caravans zijn ook nog voorzien van een lift keurig verwerkt in de veranda.

In de regio hebben we weer veel culturele en kunstzinnige plekken bezocht. De kapel van Matisse in Vence, Foundation Maeght in Paul de Vence en iets verder Chateau la Coste en Puy bij Aix en Provence. De laatste 2 hebben veel en vooral grote buitensculpturen en bij La Coste was een tijdelijke expositie van Ai Weiwei. Waanzinnig. Een keer hebben we de kustweg vanuit Cannes naar Ste. Maxime gereden, een absolute aanrader met veel mooie zichtpunten.

Laat ik het simpel houden: prima grote en goed aangepaste accommodaties. En de hulp; oef ja daar heb ik superlatieven te kort hoor [echt toppie, toppie toppie] zoek je dus nog een goede zon, zee strandvakantie met persoonlijke verzorging dan heb je ‘m hier gevonden.

Na een desastreuze vakantie in 2012 weer eens gekozen voor zekerheid… Dat betekent een prima schone en goed aangepaste caravan, lekker weer, mooie omgeving, leuke buren en een hulpdienst waar je altijd met je vragen en kleine of grote zorgen terecht kan… HEERLIJK is dat bij jullie… Je zal ons nog vaak zien verschijnen.