Lodges

Kenmerken:

 Afmeting van de lodge 10 x 4,5 mt. met een houten terras en hellingbaan.

Eén entree via de woonkamer met een (naar binnen) openslaande deur en één via de grote slaapkamer met twee (naar buiten) openslaande terrasdeuren

Er zijn twee slaapkamers, beiden afsluitbaar met een schuifdeur. In de grote slaapkamer staat een seniorenbed en een hooglaag bed. Er staat een verrijdbare kledingkast. De kleine slaapkamer heeft twee slaapplaatsen; het onderbed is op rolstoelhoogte. Ook in deze kamer staat een verrijdbare kledingkast.

De aangepaste badkamer (2 x 2 mt.) bestaat uit een inrijdbare douche met muurbeugel en afneembare douchekop, een toilet met opklapbare toiletbeugels en een onderrijdbare wastafel. Toegang via de grote slaapkamer middels schuifdeur. Toegang via de keuken middels openslaande deur.

 In de woonkamer staan een eettafel met stoelen en een slaapbank (twee persoons); het wandmeubel onder het grote raam geeft veel opruimruimte.

De caravan biedt plaats aan maximaal zes personen en is uitgerust met een volledige inventaris, inclusief eenpersoons dekbedden en kussens. Verder aanwezig: een wasmachine, een magnetron, een Senseo apparaat en een waterkoker.

Het keukenblok is onderrijdbaar en uitgerust met een inductiekookplaat , koelkast met vriesvak en wasbak. Er zijn bovenkastjes en zijkasten; deels bereikbaar vanuit de rolstoel.