Stacaravan

Karakteristieken:

Afmeting van de caravan 8,5 x 3,5 mt. met een houten terras (8 x 4,5 mt).

Toegang via hellingbaan; sommige caravans zijn bovendien uitgerust met een plateaulift.

Eén entree via de woonkamer met een (naar binnen) openslaande deur en één via de grote slaapkamer met twee (naar buiten) openslaande terrasdeuren

De caravan biedt plaats aan zes personen en is uitgerust met een volledige inventaris, inclusief eenpersoons dekbedden en kussens. Bovendien is er een airco, een magnetron, een Senseo apparaat en een waterkoker.

In de woonkamer staan een eettafel met stoelen en een slaapbank (twee persoons); het wandmeubel onder het grote raam geeft veel opruimruimte.

Het keukenblok is onderrijdbaar en uitgerust met een gasfornuis, ijskast en wasbak. Er zijn bovenkastjes, een ladekast en een open kast (deels bereikbaar vanuit de rolstoel.

Er zijn twee slaapkamers, beide afsluitbaar met een schuifdeur: de grote slaapkamer heeft een verhoogd toilet met opklapbare beugels (afscheiding d.m.v. een gordijn), en een onderrijdbaar wastafel. Er staat een uitschuifbaar seniorenbed (één of twee personen) en/of een hooglaag bed. Er staat een verrijdbare kledingkast. De kleine slaapkamer heeft twee slaapplaatsen: het onderbed is op rolstoelhoogte en het bovenbed kan weg geklapt worden. Ook in deze kamer staat een verrijdbare kledingkast.

Op ten hoogste 50 meter van de caravan staan twee aangepaste douche-units tot uw beschikking. Beide units beschikken over een ruime douche, een toilet met beugels en een wastafel. De toegang is gelijkvloers en er zijn verschillende douche- en toiletstoelen als ook een douchebrancard aanwezig.